hrvatski  english  deutsch

 

 

 
 

 
Rolo Komarnici

FLEKSIBILNI ROLO-KOMARNICI su idealna zaštita od kukaca za svaki prozor ili vrata. Kad komarnik nije potreban, s jednostavnim pokretom ruke nestat će u okvir kutije. Rolo-komarnik je dovoljno fleksibilan za svaku Vašu trenutnu želju ili potrebu. Mreža je fiksirana na valjku unutar kutije i na donjoj prečki s ručkama. Bočne vodilice su iznutra obložene četkama koje dodatno zadržavaju mrežu unutar vodilica pri olujnom vremenu. Zahvaljujući opruzi u valjku mrežu je moguće, osim fiksiranja u donjoj poziciji, pozicionirati na željenu visinu. Opruga također osigurava glatko i tiho klizanje komarnika.

Rolo komarnici nude idealnu zaštitu od komaraca i drugih kukaca za Vaše prozore, dovoljno su čvrsti da odole olujnom vremenu, dok su istovremeno veoma fleksibilni za lagano pozicioniranje na željenu visinu

________________________

Zebra d.o.o. novosti:

  • Dimenzije PVC traka - Naš asortiman PVC traka sadrži proizvode raznih dimenzija, boja, debljina i oblika, podijeljenih u nekoliko kategorija.
  • Duo rolo zavjese - Duo rolo sistemi omogućuju jednostavno rukovanje duo rolo zavjesama, koje imaju naizmjenične prozirne i neprozirne trake.
  • Rolo Komarnici - Zaštitite prozore i vrata od komaraca i raznih drugih kukaca sa rolo komarnicima, koji su jadnostavni za upravljanje.
  • PVC folije - Providne PVC folije štite od UV zračenja nudeći idealno rješenje za vertikalne zastore i ogradnju vanjskih natkrivenih prostora.
  • PVC kristal trakaste zavjese - Idealne za zaštitu i pregrađivanje unutarnjih i vanjskih natkrivenih prostora u poljoprivrednim i industrijskim objektima.
  • Soltis 92 solarno platno - Kvalitetna, dugotrajna i nepoderiva solarna tkanina za izradu Ziptrak rolo zastora za terase, balkone, kao i vanjske natkrivene prostore.
  • Zavjese za kućice ljubimaca - Ako želite dodatno zaštiti vaše ljubimca u hladnim danima, postavite PVC prozirnu trakastu zavjesu na ulaz u njhovu kućicu.
  • Video o Ziptrak zastorima - Kako Ziptrak zastori funkcioniraju? Pogledajte nekoliko profesionalnih videa o Ziptrak zastorima i njihovoj funkciji u raznim situacijama.
  Navigacija
 Naslovnica
 Novosti
 Dimenzije PVC traka
 Duo rolo zavjese
 Rolo komarnici
 PVC folije
 PVC trakaste zavjese
 Soltis 92 solarno platno
 Zavjese za kućne ljubimce
 Ziptrak zastori video
  Kontakti

KONTAKT OSOBA:
Antun Bubić, direktor

MOBITEL:
099 432 6600
00385 99 432 6600 izvan Hrvatske

TELEFON/FAX:
035 374 199
00385 35 374199 izvan Hrvatske

EMAIL:
zebrazip.pivare @ gmail.com

ZEBRA KONTAKT STRANICA:

ZIPTRAK™ zastore za Hrvatsku i zemlje Europe zastupa, proizvodi i distribuira ZEBRA d.o.o.

  Soltis 92 PDF


Soltis solarno platno
Soltis 92 PDF
Kompletna informacija o Soltis 92 solarnom platnu u novom PDFu

  Certifikat

Ziptrak Pty. Ltd. Certifikat
Ziptrak certifikat za Zebru d.o.o.

Zebra d.o.o. je nositelj Ziptrak certifikata ovlaštenog od matične tvrtke Ziptrak Pty. Ltd. iz Australije